OVER ONS

Verwonderen met verlichting.

Founder image

Meer dan verlichting

Bij LumiMe zijn we meer dan alleen een verlichtingsbedrijf. Onze missie is om mensen samen te brengen. Onze focus is altijd om relaties te versterken en te laten groeien - zowel nieuwe relaties als de relaties die jij al deelt met geliefden, vrienden en familie in de magische sfeer van onze verlichting.

Product image
Product image

Open-minded modern

Om ons gedurfde doel te realiseren moeten we iedereen aanspreken. Onze verlichting heeft een modern design, maar geen beperkt design. We noemen onze stijl "open-minded modern". Een moderne designesthetiek die op alles van toepassing kan zijn, van het minimalisme in het wit tot een eclectische ruimte die oude en nieuwe stijlen combineert en alles daar tussenin. Modern design moet perspectief hebben. Het moet comfortabel zijn, en flexibel te plaatsen in elk interieur.

Product image
Founder image

Duurzaam ondernemen

Onze inzet? Een duurzaam bedrijf - zo simpel is het. Hoe bereiken we dit? Door superieure aandacht voor detail - met strenge testen voor materialen van onze producten tot de verzenddoos die jou bestelling beschermt. Alles wat we doen, elke dag, is om jouw beter van dienst te zijn en beter te zijn voor de wereld. Dit omvat het voortdurend innoveren, het creëren van trendy ontwerpen en het leveren van een product van hoge kwaliteit.

LumiMe Marka Lantaarn lamp
icon image

Duurzame Materialen

Elk product wordt gemaakt met hoge kwaliteit duurzame materialen, zoals High Impact Polystyrene en FSC-gecertificeerd hout.

icon image

Multi-match

Onze producten zijn niet alleen multi-functioneel in elke situatie, maar passen ook in elk interieur. Dat is ons doel met elk design dat we maken, we noemen het 'multi-matching'.

icon image

Magische sfeermaker

Laat je betoveren door LumiMe's sfeerverlichting. Onze lampen maken het binnen warm en gezellig en buiten hebben ze zelfs een betoverend effect. Onze producten worden ontworpen om voor magische sfeer te brengen op elke plek. 

Naar de shop

Nieuwsbrief

Krijg toegang tot limited editions exclusieve nieuwe aanbiedingen, productlanceringen en meer.